Untitled design-21.png

@

05.12.2022 23:00

5 nejlepších aplikací pro úpravu fotografií.

Pět aplikací pro úpravu fotografií, které potřebujete, abyste si vytvořili fotokalendář svých vzpomínek.

Časy fádních fotoateliérů, zdlouhavé tlačení rodinných vzpomínek a nepřirozené pózy jsou dávno pryč. Zachycení momentů pomocí chytrých telefonů je jednoduché, levnější a zároveň zachycuje nejrozmanitější životní momenty, což je mnohem autentičtější a osobnější. Dnes už není problém získat profesionálně vypadající fotografie, jak vidíte online. Stačí pár aplikací a vaše fotky budou vypadat jako od profesionálů. Najdete spoustu aplikací a vyznat se v nich je opravdu obtížné, proto jsme si našli chvíli a vybrali 5 top aplikací pro úpravu fotografií.

Když budete mít krásně upravené fotografie jako od profesionála, pak už je tvorba fotokalendáře opravdu jednoduchá. A jelikož FotoMart nabízí tvorbu kalendářů prostřednictvím mobilních zařízení, můžete jednoduše nahrát své fotografie a začít tvořit.

1. Adobe Photoshop Lightroom (zdarma s volitelným předplatným)

Profesionály oceňovaná aplikace poskytuje bezkonkurenční úpravy fotografií. Tato aplikací umožňuje během pár vteřin transformovat fotografie pomocí množství nejrůznějších funkcí jako filtry, úprava světla, barev či detailů. Vaše fotografie budou vypadat jako od profesionálů.

2. VSCO (zdarma s volitelným předplatným)

VSCO je nejen aplikace pro úpravu fotografií, ale také komunita, která vám umožňuje sdílet vaše jedinečné výtvory. Zároveň umožňuje export fotografií přímo do vašich sociálních sítí. Hlavním důvodem, proč ho všichni tak milují, je obrovská škála filtrů – ohromných 200+ filtrů od profesionálů. Existuje mnoho možností, které si můžete vybrat, dokonce i retro styl. Samozřejmě nabízí také nástroje pro jemné doladění obrázků. Díky VSCO každá fotografie v kalendáři může mít stejný barevný odstín.

3. Snapseed (zdarma)

Tato oceněná fotografická aplikace je skvělá pro začátečníky, protože nabízí jednoduché nástroje pro úpravu, jakož i návody jak fotografie upravit. Můžete si vybrat z množství dostupných filtrů, nebo použít pokročilejší nástroje pro úpravu.

4. Canva (Free with membership options)

Canva umožňuje vytvářet různé grafické designy, loga, příspěvky, grafiky na sociální sítě a to i za předpokladu, že uživatel nemá zkušenosti s grafickým designem. Je jednoduchá na ovládání. Umožňuje vytvářet, koláže, vkládat kliparty, obrázky, text... Tato aplikace je vhodná je, když chcete svým fotografiím dodat jedinečný a osobitý vzhled.

5. Prisma

Tato aplikace dokáže pomocí umělé inteligence přeměnit fotografie na umělecká díla. Umožňuje si vybrat ze stylů slavných umělců jako Picasso, Salvador Dalí a mnoho dalších, abyste své obrázky přeměnili na hotové obrazy. Takové obrázky vytvoří ještě ordinálnější a jedinečnější kalendář.

V množství online úložného prostoru, každodenního fotografování a natáčení videí je neobvyklé mít hmatatelné vzpomínky. Stáhněte si nejlepší aplikace pro úpravu fotografií, upravte fotografie a nahrajte je do svého osobního fotokalendáře. Vzácné momenty vaší rodiny budou zachyceny ve vašem osobním stylu.