MAY.png

@

09.12.2023 23:00

6 důvodů proč darovat personalizovaný dárek ke svátkům.

Objevte 6 důvodů proč, byste měli zvolit dárek na míru.

Ať se chystáte darovat osobní dárek na narozeniny, svátek, k výročí nebo prostě jen tak pro radost, vytvoření jedinečného fotokalendáře je skvělý způsob ukázat někomu, že vám na něm záleží. 

1. Je to šance být kreativní.

Se spoustou narozenin, svátek a jiných svátků je snadné padnout do rutiny rozdávání dárků. Personalizovaný dárek není výjimečný jen pro obdarovaného, ​​ale také šance, že můžete být i vy kreativní.

2. Ideální pro každého a pro každou příležitost.

Ať už jde o narozeninovou oslavu, výročí, kulaté narozeniny nebo jen tak malé gesto, kterým chcete říci, že na něj myslíte, osobní dárek se hodí pro každého. Stejně se potěší prarodiče, když ve fotokalendáři najdou fotky s chvílemi strávenými se svými vnoučenci, jako vaše dlouholetá kamarádka, která ve fotokalendáři najde vaše společné momenty. 

3. Budete jedinečný.

Mezi kupony, vínem, květinami či svetrem bude váš dárek vyčnívat a obdarovaný jen tak na něj nezapomene. Vyrobte fotokalendář, který bude sloužit nejen jako kalendář po celý rok, ale následně si mohou fotografie například vystřihnout a odložit.

4. Držte se svého rozpočtu.

Kvalitní a jedinečný dárek nemusí stát moc, tak jako naše fotokalendáře.

5. Vzpomínky se stanou nezapomenutelnější.

Naplňte stránky fotokalendáře jedinečnými momenty a výjimečnými chvílemi. Díky tomu na ně nezapomenete a budou stále s vámi.

6. Osobní dárek, který se počítá.

Vytvoření vlastního dárku vyžaduje čas a ukazuje, že jste udělali vše pro to, abyste pro ně vytvořili něco speciálního.

Vytvořte ještě dnes dokonalý fotokalendář.