Untitled design-24.png

@

12.12.2023 23:00

Jmenovky na dárky: Tip na originální jmenovku.

Pomocí jmenovek jednoduše dotvoříte obal každého dárku. Máme pro vás tip na originální jmenovku.

Vánoce se nezadržitelně blíží a většina už má dárky pro své blízké nakoupené. Přišel čas je zabalit. Hezky zabalený dárek vždy potěší. Když už máte vyjmutý balicí papír, stačí přidat stužku, ozdoby a chybí už jen jmenovka. Na tu se dnes zaměříme. V obchodech najdete spoustu krásných jmenovek, my však máme pro vás tip na originálnější jmenovky, které udělají vašim blízkým radost. Vyměňte klasické jmenovky za fotografie. I takto si umíte zavzpomínat na společné chvíle, které vám u vánočního stromku vykouzlí úsměv na rtech. Ať už fotografie svým blízký necháte nebo ne, rozhodně je to potěší a hledání dárků se stane zábavnějším.

Kreativitě ve výběru fotografií se meze nekladou. Máme pro vás pár nápadů na fotografie:

1. Staré fotografie – máte doma fotografie vašich blízkých z jejich mládí či dětství? Použijte ty a určitě jim to vykouzlí úsměv na tváři.

2. Polaroid fotky – vlastníte doma polaroid? Tak určitě máte doma spoustu fotek. Vyberte ty, které vaše blízké nejvíce vystihují.

3. Dejte fotky vytisknout – nemáte fotografie, které byste použili? Sesbírejte ze svého  telefonu či sociálních sítí a nechte je vytisknout. 

Udělejte svým blízkým radost nejen dárkem, ale také jeho obalem. Rozbalování takto zabělených dárků všechny potěší.