Untitled design-11.png

@

07.11.2022 23:00

O nás ve FotoMart.

Ve FotoMart věříme, že uchovávání vzpomínek je důležitou součástí života. Kdo jsme a co je naším cílem? Přečtěte si krátký článek.

Život každého člověka má nezapomenutelné a jedinečné chvíle, které bys měl uchovat. Od svatebních slibů, po společné nedělní obědy, malé a velké životní momenty, o kterých si myslíme, že je třeba si je vážit a nenechat je „zapadnout prachem“. Ve FotoMartu věříme, že uchování těchto vzpomínek by mělo být jednoduchým a radostným zážitkem.

Fotomart je nová značka, avšak tým působící za ní se pyšní dlouholetými zkušenostmi v oblasti tisku a fotografie. Léta zdokonalování nám umožňují vytvářet kvalitní fotografické kalendáře a náš tým je odhodlán, aby vaše nezapomenutelné zážitky vydržely. Ve fotomartu klademe důraz na ekologii a naše produkty tiskneme na prémiový papír s certifikací FSC.

Zároveň jsme hrdí na náš jedinečný a nejmodernější editor, díky kterému si můžete maximálně personalizovat vaši vybranou šablonu. Jeho výhodou je jednoduché intuitivní ovládání a jedinečností je vkládání fotografií ze sociálních sítí (Instagram a Facebook). Naším cílem je přinést moderní minimalistické a inovativní kalendáře, které budou odpovídat vašim představám.

Život nám přináší spoustu jedinečných zážitků, nenechte je vyblednout!