outdoor-photo-happy-young-woman-with-her-boyfriend-enjoying-date-cold-season.jpg

@

07.02.2023 23:00

Společné romantické fotografie.

Ať už jste připraveni na svatbu, nedávno se zasnoubili nebo si užíváte randění, fotografie mohou být zábavným a vzrušujícím způsobem, jak autenticky zachytit váš vztah.

Přinášíme vám pár tipů pro dokonalé romantické fotky.

Oblečení:

Při výběru oblečení doporučujeme vyhnout se stejným outfitům. Vždy je třeba při výběru oblečení zhodnotit záměr fotografií, místo a neposlední řadě samotného člověka. Oblečte si to, v čem se cítíte pohodlně a sebejistě. Ať už zvolíte barvy nebo vzory, nechte vyniknout vaši osobnost.

Pózy:

Kreativitě se meze nekladou, avšak cílem je aby fotky nepůsobily strnule a příliš prvoplánově. Snažte se zachytit přirozené reakce. Procházejte se, objímejte se, vyskočte, držte se za ruku, překvapte partnera atp. Všechny takové aktivity vám zaručí přirozenost. A hlavně nezapomínejte na úsměv a smích.

Pozadí:

Pozadí je základ úspěchu. Pokud se fotíte takto poprvé, zvolte místo, kde se cítíte uvolněně. V takovém případě se vyhněte přeplněným místům jako jsou centra měst, kavárny a podobně. Zvolte raději parky, lesy, jezera. Pokud vám lidé nepřekážejí hezké fotky si můžete udělat i v oblíbené kavárně, na náměstí či v knihovně. Je to jen na vás.

Přidejte špetku romantiky:

Nechcete přece na fotkách vypadat jako kamarádi či sourozenci. Podívejte se na sebe, obejměte jeden druhého, políbejte se, opřete se čely o sebe, něžně chyťte tvář partnera do rukou.

Perfektní osvětlení:

Vyhněte se ostrému, neonovému světlu, které „zabíjí“ romantiku. Zvolte teplé světlo, využijte takzvanou „zlatou hodinku“ při západu slunce, použijte svíčky a pod. Světlo dotvoří celkovou atmosféru fotografie.

Tip na závěr:

Nemá vás kdo vyfotit? Nebo se v přítomnosti dalšího člověka cítíte nejistě? Romantické fotografie si můžete pořídit také díky samospoušti a stativu.

Tak směle do toho.