wedding-couple-hold-hands.jpg

@Admin

14.03.2023 23:00

Inspirujte se nádhernými svatebními tématy.

Inspirujte se svatebními tématy, která můžete použít na své svatbě.

Svatební den je jeden z nejpamátnějších dnů, proto chce každý, aby byl dokonalý. Nechte se inspirovat a uspořádejte svůj vysněný den.

1. The Great Gatsby styl

Tento styl se stal oblíbený díky stejnojmennému filmu, kde si zahrál Leonardo DiCaprio. Styl se vyznačuje leskem, zlatou barvou, krystalky, perlami a bohatstvím. Zakomponujte historická auta, šaty, starožitný nábytek či dresscode pro vaše hosty.

Svatba ve stylu The Great Gatsby.
Svatba ve stylu The Great Gatsby.

2. Boho styl

Jedná se o spojení bohémského a hippie stylu, který se začal formovat na začátku 19. století. Vyznačuje se jemnými barvami – bílou, pískovou, krémovou, peříčky – takzvanými „Pampas“, materiály z přírody, svíčkami.

Svatba ve stylu Boho.
Svatba ve stylu Boho.

3. Minimalistický styl

Vyznačuje se především jednoduchostí, čistými liniemi, sklem, bílou a černou barvou, symetrií či geometrickými tvary.

Svatba v minimalistickém stylu.
Svatba v minimalistickém stylu.

4. Rustikální styl

Rustikální styl se vyznačuje nedokonalostí. Při dekoracích použijte staré lucerny, sudy, různé textury dřeva, zavařovací sklenice, či světýlka. Ideálním místem pro takovou svatbu je stodola.

Svatba v rustikálním stylu.
Svatba v rustikálním stylu.

5. Retro styl – disco

Retro styl je v současnosti velmi oblíbený. Vyznačuje se množstvím barev, doplňky se zlatou a stříbrnou barvou, geometrickými tvary, disco koulemi a pod.

Svatba v retro stylu – disco.
Svatba v retro stylu – disco.

6. Zimní pohádka

Ať už zorganizujete svatbu přímo venku nebo v interiéru, zvolte chladné tóny jako světle modrá, bílá a stříbrná barva. Použijte množství svíček, skla, bílých dekorací, případně dekorace z chvojí a využijte podsvícení modré barvy.

Svatba ve stylu zimní pohádky.
Svatba ve stylu zimní pohádky.

Při výběru tématu svatby se řiďte tím, co vás vystihuje a co se vám líbí. Je to váš velký den, tak si jej užijte podle vašich představ!