Untitled design-13.png

@

22.11.2022 09:49

Tipy na jedinečné tematické kalendáře.

Ještě nemáte svůj kalendář na nový rok? Rok 2023 se nezastavitelně blíží. Připravte se na jeho příchod s jedinečným kalendářem.

Přinášíme vám pár tipů na tematický kalendář, který vám bude při pohledu na něj dělat radost po celý rok.

1. Rodinné fotografie

Nejoriginálnějším kalendářem je jednoznačně ten s rodinnými fotografiemi. Fotky rodičů, sourozenců, dětí či domácích mazlíčků nebo přátel. Je skvělé, kolik radosti přinesou vzpomínky na společné chvíle. Potěší nejen vás, ale i vaše blízké. Zároveň je vhodný i jako dárek k Vánocům či svátku.

Tip: Rozdělte fotografie podle událostí, ve kterém měsíci se staly.

2. Domácí zvířátka

Ten kdo má doma domácí zvířátko má jistě plný telefon jeho fotografií. Ať už je to pejsek, kočička, křeček nebo papoušek, i oni jsou součástí našich rodin. Zpříjemněte si chvíle kalendářem pořízeným jen z fotografií svých domácích mazlíčků.

Tip: Rozdělte fotografie podle měsíců, kdy byly foceny.

3. Cestovatelské sny

Kalendáře s fotkami měst či země jsou velmi oblíbené. Posuňte takový kalendář ještě o laťku výše. Přece každý z nás má své cestovatelské sny, které by si chtěl splnit. Ať už to jsou města, hory nebo pláže, vytvořte si jedinečný kalendář s těmito místy. Rozdělte je tematicky podle období. V červenci pláž, v lednu zasněžené hory.

A kde můžete takové fotografie najít? Tady je pár fotobank:

https://www.pexels.com/cz-cs/

https://www.freepik.com

https://pixabay.com

4. Jídla

Vytvořte si kalendář s oblíbenými jídly, která byste chtěli navařit a mějte oblíbené recepty během celého roku u sebe. Takový kalendář se bude skvěle vyjímat v kuchyni.

Tip: Laďte jídla tematicky podle ročních období.

5. Omalovánky

Měli jste náročný den v práci? Potřebujete si odpočinout a načerpat síly? V tom případě pro vás máme tip na jedinečný kalendář s relaxačními omalovánkami. Sesbírejte z internetu omalováky a vložte do kalendáře. Je jen na vás, jestli zvolíte zvířátka, květiny, nebo mandaly. Už jen stačí koupit barvičky či fixy a můžete začít relaxovat.

Tip: Díky kolážím si můžete přiřadit více obrázků k jednotlivým měsícům.

6. Citáty

Do kalendáře nemusíte vkládat jen fotografie. Vytvořte si kalendář plný inspirace, který vás bude motivovat při práci nebo každodenních činnostech.

Tip: Sesbírejte fotografie a citáty, které vás motivují. Jednotlivým fotografiím přiřaďte citáty. Vytvoříte si tak kalendář plný inspirace.

Inspirovali jsme vás? Vytvořte si pro sebe a své blízké originální dárek, který vás bude provázet během celého roku.