young-woman-taking-selfie-with-daughter-near-easter-eggs.jpg

@

29.03.2023 22:00

Velikonoční focení.

Velikonoce jsou jako stvořené pro krásné fotografie a vzpomínky. Užijte si pár dní volna s rodinou a pořiďte si nezapomenulné fotografie. Kromě fotografií získáte také krásné zážitky. Přinášíme vám pár inspirací pro velikonoční focení.

Vyražte ven!

Venku začínají pučit květiny, svítí slunce a oteplívá se. Počasí je jako stvořené pro fotografie v přírodě nebo na zahradě.

Focení uvnitř.

Jak to bývá zvykem na Velikonoce se počasí pokazí. Nezoufejte! Vytvořte si fotografické studio u vás doma. Pověste si tematickou prostěradlo, či obyčejnou bílou, postavte se před ni a foťte. Díky stativu a samospoušti můžete být na fotografii všichni společně. A nezapomeňte na rekvizity! Použijte zaječí uši, vajíčka, mrku plyšových zajíčků a pod. Meze se nekladou...

Novorozenecké fotografie.

Máte doma novorozeně nebo batole? Společné focení s ním může být náročné. Vyfoťte jej samostatně. Nemusíte vyhledávat fotografa. Jednoduché fotografie s rekvizitami zvládnete i doma.

Momentky.

Foťte při všech činnostech spojených s Velikonocemi. Ať už pečete, hrajete si, zdobíte vajíčka, zda váš domov a pod. Momentky mají kouzlo, které na předem připravovaném focení nezachytíte! Užívejte si společných momentů a uchovávejte si vzpomínky.

A navíc takové fotografie se vám budou krásně hodit do nového fotografického kalendáře.